Gün Lokasyon Açıklama Fotoğraf
1 Fethiye Fethiye gulet kiralama rotamız saat 14.00 - 16.00 arası tekne girişi ile başlar. Tekne kuralları ve genel bilgilendirmenin ardından Fethiye Limanı'ndan hareket edilir.
1 Turunç (Fethiye) Yüzme molası, akşam yemeği ve geceleme için ilk durağımız Turunç Pınarı koyu olacaktır. Fethiye mavi tur rotalarının genellikle ilk veya son akşamlarında demirleme yeri olarak kullanılan bu koy, turkuvaz denizi lüks plaj ve restorant hizmeti sunan işletmesi ile dikkat çekmektedir.
2 Tarzan Koyu Kahvaltıdan sonra Tarzan Koyuna yüzme molası ve öğle yemeği için hareket edilir. Tarzan Koyunda dileyen misafirlerimiz yüzüp, masmavi denizde huzurlu zaman geçirebilirken, dileyen miafirlerimiz ise bu koyda yer alan Help Beach de dj performans eşliğinde eğlenebilirler. Genellikle hafta sonları dansçı ve aktivitelerin yer aldığı işletmede müzik 23.00 a kadar sürmektedir. 5 günlük mavi yolculuk tatillerine renk katmak isteyen misafirlerimiz bu seçeneği değerlendirebilirler.
2 Akvaryum koyu (Fethiye) Akşam yemeği ve geceleme Akvaryum Koyu'nda olması planlanmaktadır fakat çok nadir yer bulunabilen bu muhteşem koyda gecelemek adeta bir mavi yolculuk efsanesidir. Kaptanımız ve gemici arkadaşlarımız rota planlamalarını yaparak uygun zamanda yer bulmaya çalışırlar.
3 Sarsala Koyu Kahvaltıdan sonra demir alan teknemiz yüzme molası ve öğle yemeği için Sarsala Koyuna doğru yola seyire başlar. Sarsala Koyu, Dalaman Hava Limanına en yakın Göcek Koyu olması sebebi ile yat kiralama yapan misafirimiz tarafından tur içindeki iniş ve binişlerinde oldukça fazla tercih edilmektedir.
3 Bedri Rahmi Koyu Akşam yemeği ve geceleme Bedri Rahmi Koyu'nda ( Taşyaka Koyu ) olacaktır. Misaiflerimizin su tüketimine göre ihtiyaç halinde burada su takviyesi yapılarak teknelerimizin su tankları doldurulabilmektedir.
4 Tersane Adası Kahvaltı sonrası öğle yemeği ve yüzme molası için Tersane Adası'na demirliyoruz.
4 Domuz (Prens) Adası Ardından Domuz Adası'nda yüzme molası verilir.
4 Kızılada (Fethiye) Akşam yemeği ve geceleme için Kızılada'ya demir atılır. Fethiye Limanına yaklaşık 45 dk. - 1 saat mesafedeki Ada, genellikle mavi yolculuk turlarının son akşamında kullanılır.
5 Fethiye Kahvaltı sonrası saat 9.30 - 10.00 arasında Fethiye Limanına yanaşan teknemiz 4 gece 5 günlük mavi tur rotasını tamamlar. Yeni sezonda tekrar görüşmek dileğiyle ve unutulmaz anılarla teknemizden ayrılış yapılır.